• Welkom op ons forum. Gasten hebben beperkt toegang tot ons forum. Meld je daarom aan voor een account. Registreren kost slechts een minuutje van je tijd.

Beste messen webshop?

Beste preppers ,
Op dit forum heb ik heel veel mooie messen voorbij zien gaan . Dus mijn vraag is weet iemand goede websites waar ik die mooie messen kan kopen?

Groetjes WTF
 

Sun Beh Nim

Last (wo)man standing
Knivesandtools.nl
countrystore.nl

Daar heb ik goede ervaringen mee, er zijn er uiteraard nog veel meer.
 

Changing the Mindset

Last (wo)man standing
Hai Wtf,

Het is beter te weten Welk soort gereedschap je zoekt en dan pas zoekt Naar de mooiste prijs. Dan kom je vanzelf passende webshops tegen. Let wel op met webshops van 1 weekend!

Zelf heb ik redelijke ervaring met ebay & google. Rest van de zoektocht laat ik aan jou over.

Groet,

C
 

Carismo

Prepper goeroe
Ik vind elke webshop te duur betreft usa messen. In verhouding met de dollar wat men daar betaald (waar ook belastingen op gerekend zijn) betaal je tot 40% teveel tegenover dat je deze in de winkel daar zou kopen... echter de belasting hier is maar 21%... invoer ook een paar % . En de webshop/importeur krijgt de messen ook in aan groothandelsprijzen zonder de taksen van de States.

Als je een mes ziet van een Amerikaanse fabrikant is het beter om eens rond te horen of er niemand in je kenniskring vaak naar daar afreist en deze wil meebrengen. (best wel een legaal model of deze krijgt mogelijk problemen bij de douane)
Webshops, ebay groothandelaars en fabrikanten sturen ook naar hotels...

Een andere optie is marktplaats in de gaten te houden..
 

FKAGB

Prepper goeroe
Als het een eerste mes is dan kun je met een Mora niet snel verkeerd gaan. Toch is "passen" van een mes altijd wel aan te raden. Is was laatst met iemand die een nieuw mes wilde bij de Countrystore. Deze persoon heeft de halve inhoud van de vitrine vastgehouden. Messen van €10 tot €150. Uiteindelijk werd het een mes van €15,-. Beter een goedkoop mes waar je wat mee kan dan een mes wat perfect uit de reviews komt maar die je niet gebruikt omdat hij niet lekker in de hand ligt.
 

Papillon

Diehard Prepper
Ik weet een hele goede was ook lid van dit forum @http volgens mij zijn forum naam, echt de mooiste messen voor heel weinig geld, organiseert ook messendagen enz. volgens mij weet iemand er meer van, ik kom even niet op zijn webshop naam.
 

Niels

Mankinds only hope
Helemaal eens met @FKAGB . Het is maar wat je fijn vind, en met een Mora ga je niet snel verkeerd.
Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat ik een hollow-grind maar niks vind.
 
F

frans81

Gast
Laatst bewerkt door een moderator:
Wat een slecht topic dit. De vraag slaat helemaal nergens op en de meeste antwoorden doen er niet voor onder.

Of zie ik het nu erg negatief?

Daar hoorde mijn :off:antwoord ook bij :(
Derhalve post verwijderd ;)
 

zoompro

Specialist
Beste preppers ,
Op dit forum heb ik heel veel mooie messen voorbij zien gaan . Dus mijn vraag is weet iemand goede websites waar ik die mooie messen kan kopen?

Groetjes WTF

Ik heb heel wat jaren ervaring als messen verkoper, dus mocht je iets willen weten over een mes, kan je het altijd laten weten. (Meer zeg ik niet ivm opsec :) )

Ik ga geen websites posten, omdat men dan zou kunnen denken dat ik belangen heb.

De meest voorkomende messen winkels zijn hier al gepost, ik zou zeggen blijf bij erkende en/of grote winkels. Er zijn namaak modellen van bijna elk bekend merk in omloop. Kijk hier voor uit.






Groeten,

Zoom
 

zoompro

Specialist
@zoompro Pardon? Ik zie een link, en die werkt echt;)

0967e8734e6ced47487a42ddb230f3d0.png


Bij mij niet :p


Groeten,

Zoom
 
Bovenaan