• Welkom op ons forum. Gasten hebben beperkt toegang tot ons forum. Meld je daarom aan voor een account. Registreren kost slechts een minuutje van je tijd.

Light my fire Pack Up Cup

zonnebrood

Mankinds only hope
De Pack up Cup is een inklapbare beker van het Zweedse Light my Fire. Een handige beker voor onderweg welke niet te veel weegt, leuk ontwerp, magnetron en vaatwasser bestendig maar niet helemaal perfect.

Het eerste dingetje wat ik met deze beker heb is dat je de beker niet helemaal kan afsluiten. De drink opening kan je dus niet afsluiten. Hierdoor moet je deze na gebruik altijd of meteen schoonmaken en afdrogen of opbergen in een zakje op lekkage in je tas te voorkomen. Een ander nadeel hier van vind ik is dat je niet je beker kan gebruiken als opbergruimte voor koffie oid bij kortere tripjes en bij een onstabiele ondergrond dat de inhoud meteen word gemorst wanneer deze omvalt.

Ook het deksel moet je altijd met beleid dicht doen omdat de afsluitrand van de deksel anders niet in de binnenrand valt maar daar buiten en je deze dus makkelijk kan forseren. Ook krijgt de beker vouwrandjes in het siliconen, ben benieuwd of deze hier op gaat lekken

Een fijn iets aan deze kop is is dat je deze kan inklappen, dan is deze maar 4cm hoog en uitgeklapt 10cm, het gewicht is ongeveer 55gram.

Heb deze nu een tijdje in gebruik en ben er ondanks de minpunten er best wel tevreden over, zeker als je het vergelijkt met het gewicht en het formaat van een termokop van Invite of Bodum. (eigenlijk je ze niet echt vergelijken omdat die twee laatste echt gemaakt zijn om dranken warm te houden)

Ook al drink je loei hete koffie/thee of iets anders, je verbrand je handen niet aan de buitenkant en het plastic deksel word ook niet zo warm dat je er niet normaal uit kan drinken. Ook na het gebruik van verschillende dranken neemt het materiaal geen smaak aan van vooraf genuttigde dranken.

De prijs van deze kop varieerd van de 5 tot 9 euro, deze in het roze heb ik omgerekend 3 euro voor betaald wss vanwege die vreselijke kleur :D Niet verkeerd maar ook niet slecht, prima kop voor het geld.


photo_2018-09-20_19-31-05.jpg photo_2018-09-20_19-31-26.jpg photo_2018-09-20_19-31-31.jpg
 

Tanfana

Mankinds only hope
Admin
Onze kleindochter van 3 gebruikt deze beker graag. Het nadeel is dat de onderkant smal is. De beker valt hierdoor snel om. En door het drinkgat knoeit het wel.
 
Bovenaan