Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Nota: This feature may not be available in some browsers.

Inderdaad @martin , die kans zit er wel in, maar hopelijk gaat het goed. Het is dan wellicht te overwegen om dikkere delen vlees aanvullend met een brine/zout water te injecteren? Dat lijkt mij ook iets dat nadien nog kan worden herhaald. Maar, recepten en aanbevelingen van ervaringsdeskundigen geven vast de beste werkwijze wel aan.Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat verlopen. Ik ben bang (ik hoop dat ik het mis heb) dat er vanuit de binnenkant een rottingsproces zal gaan starten. Met gezout en gelaagd vlees zal het zout tot in de kern van het vlees zitten. Een worst heeft een veel kleiner diameter en zal hierdoor eenvoudiger het zout opnemen in de kern. Maar nogmaals, ik hoop dat ik het mis heb en dat je een prima eetbaar stuk vlees gaat overhouden.
Kinnebak is de wang en hals van het varken

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.