Vempain
Prepper goeroe
Een paar weken terug de vloeibare kant en klare cakemix naturel van Albona aangeschaft bij de Aldi in België dit omdat het ruim een jaar houdbaar is buiten de koelkast.
Ze zijn verkrijgbaar in de smaken naturel, citroen, fondant (met zachte vloeibare kern van chocolade) chocolade of stracciatella.
http://nl.aldi.be/aldi_vloeibaar_cakedeeg_953_952_1539_17873.html
Het enige wat je moet doen is een ovenschaal (hier een aluminium bakje) invetten en daar de kant en klare cakemix in knijpen en in een voorverwarmde oven van 180 graden zetten.
Na ongeveer een half uur (afhankelijk van de oven) is deze klaar en de smaak ervan valt me zeker niet tegen en doet deze zeker niet af onder een cake met zelfgemaakt beslag
en kun je naar hartelust combineren met wat stoofpeertjes, chocolade, appel en dat soort extra toevoegingen.
Aangezien ik de ingredienten met het lichtval niet helemaal mooi op de foto krijg hieronder de ingrediënten van de Albona kant en klaar cakebeslag naturel:
Suiker, heelei (geconcentreerd uit vloeibaar eiconcentraat of eipoeder) tarwezetmeel, koolzaadolie, tarwebloem, water, stabilisatoren : glycerine en xanthaangom, bakpoeder (natriumcarbonaat en dinatriumfosfaat) emulgatoren: mono- en diglyceride van vetzuren, bewaarmiddel (kaliumsorbaat), zout

Ze zijn verkrijgbaar in de smaken naturel, citroen, fondant (met zachte vloeibare kern van chocolade) chocolade of stracciatella.
http://nl.aldi.be/aldi_vloeibaar_cakedeeg_953_952_1539_17873.html
Het enige wat je moet doen is een ovenschaal (hier een aluminium bakje) invetten en daar de kant en klare cakemix in knijpen en in een voorverwarmde oven van 180 graden zetten.
Na ongeveer een half uur (afhankelijk van de oven) is deze klaar en de smaak ervan valt me zeker niet tegen en doet deze zeker niet af onder een cake met zelfgemaakt beslag


Aangezien ik de ingredienten met het lichtval niet helemaal mooi op de foto krijg hieronder de ingrediënten van de Albona kant en klaar cakebeslag naturel:
Suiker, heelei (geconcentreerd uit vloeibaar eiconcentraat of eipoeder) tarwezetmeel, koolzaadolie, tarwebloem, water, stabilisatoren : glycerine en xanthaangom, bakpoeder (natriumcarbonaat en dinatriumfosfaat) emulgatoren: mono- en diglyceride van vetzuren, bewaarmiddel (kaliumsorbaat), zout