Volgens mij niet
@Flos
De Appelwortel/Yakon kan iig bovengronds totaal niet tegen vorst trouwens. Dus op tijd oogsten.
Na het oogsten moet je ze eigenlijk minstens 3 weken laten liggen zodat ze zoeter kunnen worden.
Dan kun je ze óf zo eten, afgelopen jaar proefde ik een heerlijk zoete sappige Yakon, of je kan ze in siroop leggen (inmaken) of je doet er iets anders mee. In dit topic staan wel wat mogelijkheden:
http://www.moestuinforum.nl/appelwortel-yakon-t419.html
Ik heb nu ook een paar knollen in emmer in de kas om voor te trekken. Na half mei kunnen ze dan de grond in.
En ondertussen heb ik ook de uien gepoot, Sturon en Rosanna.
Gisteren de tomaten gezaaid, evenals aubergines, ananaskers, Tomatillo's.
Bij mn huisje in de kas staan ook al wat voorgezaaide groentes. Palmkool, Bloemkool, Kailan, Bleekselderij. Evenals wat kruiden.
Aardappels liggen koel en licht te kiemen.
Overmorgen is dé MoestuinForumDag in Zelhem! Hoezee. Lekker ruilen en kletsen.