De testen die mis mochten gaan omdat het voornamelijk was om gevoel met m'n voedseldroger te krijgen, en nog makkelijk in het avondeten te gebruiken was. Mocht het niet lukken, maar het was toch nog redelijk een succes. Dus mocht ik van mijzelf aan het vlees gedeelte beginnen om mee te oefenen
In de aanbieding magere runderlappen gehaald en deze in zo dun mogelijke plakken gesneden en daarna 6 uur laten intrekken in ketjap met wat peper en knoflookpoeder.
Bekijk bijlage 10574 Bekijk bijlage 10575
Het vlees droog gemaakt met wat keukenrol en daarna in de voedseldroger, omdat het wat langere repen vlees waren deze in spiraalvorm op het rek geplaatst zodat ik meer vlees kwijt kon.
Bekijk bijlage 10576
Voor iedere 150 gram vlees had ik 50 gram gedroogde beef jerky over
Bekijk bijlage 10577
Na het drogen lijkt het op de beef jerky zoals je in de winkel kan vinden, en het smaakt hetzelfde al dan niet beter omdat je zelf de smaakverhouding bepaalt.