• Welkom op ons forum. Gasten hebben beperkt toegang tot ons forum. Meld je daarom aan voor een account. Registreren kost slechts een minuutje van je tijd.

Oorlog in Oekraïne

RockyFlats

Ruttaan
Haha, mooi, kennelijk is Victoria Nuland "aan de dijk gezet".👍😁
Screenshot_20240307-111538.png
Nu de rest van het zure zooitje daar nog...

Zij is een van de initiatoren van het omverwerpen van de regering van de Oekraïne in 2014, en sindsdien een onvermoeid voorstander van escalatie en ellende daar (en ellende hier).

"Januar 2014: Die stellvertretende Außenministerin Victoria Nuland und der US-Botschafter Geoffrey Pyatt planen in einem Telefonat, das abgefangen und am 7. Februar auf YouTube veröffentlicht wurde, einen Regimewechsel in der Ukraine, in dem Nuland feststellt, dass „(Vizepräsident) Biden bereit ist, beim Abschluss des Abkommens zu helfen“."
https://overton-magazin.de/hintergrund/politik/die-wahre-geschichte-des-krieges-in-der-ukraine/


Ook had ze "volkomen sch*jt" aan de EU, en dat bleek toen wel uit een telefoongesprek...

"De Amerikaanse onderminister Nuland van Buitenlandse Zaken is in verlegenheid gebracht door een uitgelekt telefoongesprek. In een gesprek met de Amerikaanse ambassadeur in Kiev bekritiseert ze de rol van de Europese Unie in de crisis in Oekraïne. "F*uck de EU", zegt ze op een gegeven moment."

Ik wens haar spoedig een prachtige steen toe om onder te gaan zitten of liggen, want ooit terugkomen in de politiek, dat kunnen we missen. Ze heeft wat mij betreft wel eeuwige rust verdiend, na al haar "inspanningen"😁
 
V

Verwijderd lid 482

Gast
Maak je om Victoria maar geen zorgen. Dat is de eerste die het zinkende schip verlaat voor een betere positie.
 

RockyFlats

Ruttaan
Laatst bewerkt:
Maak je om Victoria maar geen zorgen. Dat is de eerste die het zinkende schip verlaat voor een betere positie.
Inderdaad @logan1202 ...
Screenshot_20240307-130850.png
SIPA...
"School of International and Public Affairs"

Een mooie broedmachine, die al meer dan genoeg oud studenten verspreidde over de gehele wereld...
Screenshot_20240307-131513.png
Hee, deze knaap is er ook gaan werken... Wat heeft die dan uitgespookt in zijn vorig leven?😁 Plaatsvervangend assistent-directeur van de CIA voor Europa en Eurazië...
Screenshot_20240307-131339.png
Zo, is het cirkeltje wel weer aardig rond, en probeert men wereldwijd het megalomane gedachtengoed wel in stand houden denk ik. Er gaat immers niets boven indoctrinatie en infiltratie!

Ook wat het beleid t.a.v.de Oekraïne oorlog aangaat, spreekt het voor zich dat het tenminste deels wordt voorgekookt en uitgedragen door studenten van het SIPA, die (lees ik) ook bij de NAVO en in de EU terecht zijn gekomen. Het carriëre perspectief?

Career Paths​


The ISP concentration prepares students for a broad range of career paths, including employment in the U.S. Intelligence Community (CIA, INR, NSA, DIA, NGA, etc.) and other professional positions in the U.S. government (Department of State, Department of Defense, Department of Homeland Security, Department of Energy, Congressional Research Service, Congressional Budget Office, legislative staffs, etc.), as well as for their counterparts in foreign governments. ISP alumni are also employed by international/multilateral organizations (ex. the UN, NATO, ASEAN, and the EU), defense contractors, political risk consulting firms, public interest and advocacy organizations, nonprofit research institutes, media/journalism, and other areas.
 

Hermanusb

Diehard Prepper
@RockyFlats

de sleurhut moet dit jaar weer een keer of 7 van stal gehaald worden dus een wat grotere auto is wel gewenst.

daarnaast rij ik graag comfortabel mijn woon-werk kilometers.
150 per dag.

vandaag 1.71,3 euro per liter.
minimaal 1 euro is voor de overheid.
 

RockyFlats

Ruttaan
Het dieptpunt van zieke propaganda en oorlogshiterij is nu toch wel bereikt.

De ZDF, een publieke omroep in Duitsland, plaatste een filmpje in een kinderprogramma (!), waarin kruisraketten en een tank zich samen verbazen over de terughoudendheid van Duitsland om de Taurus te leveren.😵


Wat een zotte wereld, en wat een totaal van de pot gerukte lieden kruipen er toch op rond😆
 

RockyFlats

Ruttaan
Laatst bewerkt:
Waarom ga je het dan weer delen?
Dat is toch het doel van propaganda !! ??
Haha, hmmm, tja... @petroman

Voorzien van het juiste commentaar laat het toch wel zien hoe grotesk men met propaganda bezig is, en zet het misschien aan tot nadenken, dacht ik...
Wist ik veel, dat er toch weer zieltjes zijn die medelijden hebben met het arme Taurientje, en haar wel actie gunnen?!😆
Och heden, wat heb ik gedaan...?!😉
 

maupspam

Senior Prepper
Haha, hmmm, tja... @petroman

Voorzien van het juiste commentaar laat het toch wel zien hoe grotesk men met propaganda bezig is, en zet het misschien aan tot nadenken, dacht ik...
Wist ik veel, dat er toch weer zieltjes zijn die medelijden hebben met het arme Taurientje, en haar wel actie gunnen?!😆
Och heden, wat heb ik gedaan...?!😉

Ik vind dat je gelijk hebt. Je mag best laten zien wat een idioten er rond lopen. Propaganda terreur.
 

RockyFlats

Ruttaan
Er is een goede kans dat de financiën de Oekraïne gaan dwingen om een vreedzame oplossing te zoeken.
Zo'n zacht einde aan de gekkigheid daar zou m.i. niet slecht zijn. Het spaart daar mensenlevens, en hier wellicht wat geld.
https://overton-magazin.de/top-stor...mobilisierungsgesetz-wird-weiter-verschleppt/

Sinds het begin van het conflict in februari 2023 is er door de EU al meer dan 88 miljard Euro aan steun aan de Oekraïne gegeven, en er komt nog eens 6 miljard bij in maart en april. 94 miljard Euro.
De EU heeft 448,4 miljoen inwoners, waarvan 17.811.291 in ons land.
main-qimg-f57607bf5d18c97ee7175440d9c8446e-lq.jpg
Ons land draagt doorgaans zo'n 4,7% van de EU begroting. 4,7% van 92 miljard is 4.324.000.000 Euro, en dat gedeeld door 17.811.291 is 242 Euro per kop, alleen al aan steun voor de Oekraïne. Voor een familie van vier is dat al €971 aan directe hulp, nog afgezien van de economische impact en brandstofperikelen e.d. Kijken we dan ook nog naar wie het geld opbrengen in ons land, dan zullen er ook families zijn die €0 bijdragen en die €1.982 bijdragen vermoed ik.
Ik had het geld toch liever aan iets anders uitgegeven... en hen daar doden en gewonden bespaard.

Van 2024 t/m 2027 wordt er jaarlijks nog eens 50 miljard aan steun gegeven. Dat is dan zo'n €2.350.000.000 door Nederland, en €132 per kop per jaar, of €0 en €264 per kop per jaar of zo natuurlijk. Totaal zo'n €638 gemiddeld per kop...
Ach, de geldontwaarding door al die ongein gaat de pijn wel verzachten😆
 

phtvs

Sysop
Admin

Zelensky wijst paus terecht na oproep om te onderhandelen met Rusland​

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft een dubbelzinnige oproep van paus Franciscus over vredesonderhandelingen met Rusland afgewezen. De Kerk is bij de mensen, zei Zelensky zondag in een videoboodschap. ,,En niet tweeënhalfduizend kilometer verder, ergens, om virtueel te bemiddelen tussen iemand die wil leven en iemand die je wil vernietigen”, zei Zelensky. Oekraïne zal ‘nooit’ de witte vlag hijsen, reageert de regering in Kyiv op de oproep van de paus.
https://www.ad.nl/buitenland/live-z...oep-om-te-onderhandelen-met-rusland~a8d8850d/
 

RockyFlats

Ruttaan
Laatst bewerkt:
Hij zal de eerste crimineel niet zijn die goede raad in de wind slaat.

De kop van het artikel is natuurlijk wel weer behoorlijk subjectief en tendentieus. Terechtwijzen is iemand zeggen dat hij of zij iets fout heeft gedaan. En fout was het m.i. zeker niet. Het was slechts een gemeend advies, van iemand met "heel wat meer bagage".

Een "Zelensky wijst de oproep van de Paus om te onderhandelen van de hand" is dan eerder van objectiever nieuwsbronnen te verwachten.

Ook "dubbelzinnige oproep" is een subjectieve duiding, want waar was de oproep in hemelsnaam dubbelzinnig?!

"LIVE | Zelensky wijst paus terecht na oproep om te onderhandelen met Rusland

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft een dubbelzinnige oproep van paus Franciscus over vredesonderhandelingen met Rusland afgewezen."
 

maupspam

Senior Prepper
Zelensky is maar een puppet in het geheel. Hij heeft opdracht gekregen om dit voorstel te pareren. Zijn baas heeft er vooral belang bij dat deze oorlog voort duurt. Ook al duurt deze "tot de laatste Ukrainer".
Al zou het zomaar kunnen zijn dat er meer westerse troepen mee gaan doen.
Vechten "tot de laatste EU'er"?
 

RockyFlats

Ruttaan
Zelensky is maar een puppet in het geheel. Hij heeft opdracht gekregen om dit voorstel te pareren. Zijn baas heeft er vooral belang bij dat deze oorlog voort duurt. Ook al duurt deze "tot de laatste Ukrainer".
Al zou het zomaar kunnen zijn dat er meer westerse troepen mee gaan doen.
Vechten "tot de laatste EU'er"?
Tja, @maupspam , ik blijf mij verbazen over de onverschilligheid bij velen, nu de voorbereidingen voor WW3 zich onder onze ogen afspelen. Het is allemaal wel prima voor ze, zo lijkt het. Zweven die mensen in een andere dimensie rond, of zit er soms LSD in ons drinkwater?
 

maupspam

Senior Prepper
Waarschijnlijk LSD. Dat is het enige dat het kan verklaren. Ik weet nog dat ik mijn eerste verhaaltje hier neer zette. "conspiracie", "ongefundeerd¨, etc. Voor mij was het niet meer dan wat info delen die ik en collega "wappies" uitgezocht hebben.
Wappies zijn domme mensen volgens de MSM (main stream media). Maar ik hou mij toch maar vast aan wat mijn mede consultants, juristen, artsen en meer mensen die wel eens wat hebben uitgezocht in hun leven hebben gevonden. En zo moeilijk is het niet want er is zoveel info beschikbaar tegenwoordig.
 

phtvs

Sysop
Admin
Maar ik hou mij toch maar vast aan wat mijn mede consultants, juristen, artsen en meer mensen die wel eens wat hebben uitgezocht in hun leven hebben gevonden. En zo moeilijk is het niet want er is zoveel info beschikbaar tegenwoordig.

Als dat groepje wappies aankomt met LSD in het drinkwater, hun hele kennissenkring die dood neerviel vlak na een covid vaccinatie en wijsheden geleerd op websites als niburu en facebook, dan heb ik al gegeten en gedronken.

Vind het altijd wel opmerkelijk dat de mening van hoogopgeleide figuren wordt gebruikt als argument dat het daarom niet anders kan dan dat ze gelijk hebben en weten hoe het zit.


FYx15P4WIAE76_w.jpg
 

maupspam

Senior Prepper
Als dat groepje wappies aankomt met LSD in het drinkwater, hun hele kennissenkring die dood neerviel vlak na een covid vaccinatie en wijsheden geleerd op websites als niburu en facebook, dan heb ik al gegeten en gedronken.

Vind het altijd wel opmerkelijk dat de mening van hoogopgeleide figuren wordt gebruikt als argument dat het daarom niet anders kan dan dat ze gelijk hebben en weten hoe het zit.


Bekijk bijlage 25979

Dat LSD was maar een grap als reactie op @RockyFlats.
En wat dat dood vallen na covid vaccinaties denk ik dat je best wel hebt meegekregen dat er een grote oversterfte is die begonnen is tijdens de eerste covid vaccinaties. En dat die oversterfte niet op urk is en dat er nagenoeg geen spuiten gezet zijn op urk.
Als je niburu en facebook als naslag werk noemt, tja... Wat zal ik daar van zeggen. Even niets maar.
 

joepmeloen

Prepper goeroe
Dat LSD was maar een grap als reactie op @RockyFlats.
En wat dat dood vallen na covid vaccinaties denk ik dat je best wel hebt meegekregen dat er een grote oversterfte is die begonnen is tijdens de eerste covid vaccinaties. En dat die oversterfte niet op urk is en dat er nagenoeg geen spuiten gezet zijn op urk.
Als je niburu en facebook als naslag werk noemt, tja... Wat zal ik daar van zeggen. Even niets maar.

Dat hele covid gebeuren is toch wel een dingetje. Maar het is geweest iedereen heeft z'n eigen keuze daarin gemaakt ondertussen, in mijn ogen is het allemaal niet echt professioneel begeleid als je het mij vraagt, maar wie ben ik... doet me meteen eraan denken hoe het gaat als men de oorlog tegemoed gaat... van Liende die een mooie deal granaten kan leveren, een tekort van van alles enook zoals met covid stiekeme oorlog-feestjes endergelijke. Ik zie gouden tijden tegemoet voor de zieleknijpers.
 
Bovenaan