Ik heb er een, heb er meerdere dingen mee ingemaakt en het bevalt prima.
Vlees houdt niet dezelfde textuur als wanneer je het gewoon braadt, dus daar moet je wel rekening mee houden.
Het vlees wordt extreem mals en valt uit elkaar zodra je het uit de pot haalt.
Ook wordt de smaak en de textuur iets anders.
Pasta bolognese saus smaakt bijvoorbeeld iets anders als deze is ingemaakt als wanneer deze is ingevroren.
Niet extreem, maar je proeft het wel. Zal wel komen doordat het zo bijzonder hoog verhit wordt.
Ik maak er graag kip, rund, soep, bonen en wild mee in.
Deze kun je vervolgens prima verwerken in salades, mexicaanse gerechten, soepen, stoofpotjes, hachee etc.
Wild wordt heerlijk mals: je kunt alle stukken verwerken.
Ik persoonlijk ben er zeer over te spreken.
Bij een goede aanbieding sla ik meerdere kilo's vlees in en pressure-can deze.
Zo heb ik altijd een snelle maaltijd en heb mijn proteïne behoefte ook afgedekt.